Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ علی محمد رجبی گفت: افرادی با عنوان پرداخت قبوض برق اقدام به راه اندازی اپلیکیشن‌های جعلی پرداخت قبض کرده و در کنار آن با توجه به فرآیند پرداخت، کاربران را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و نقشه‌های خود را اجرایی می‌کنند.

به گفته رئیس مرکز تشخیص پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا هموطنان برای پرداخت قبوض خود از درگاه‌های مطمئن بانکی و نرم افزار‌های پرداخت رسمی و شناخته شده استفاده کنند و هیچ برنامه ای را از شبکه های اجتماعی و پیامک ها دریافت نکنند و بر تلفن های همراه خود آنتی ویروس نصب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیچ پیامکی با مضمون پرداخت قبض برق از طرف وزارت نیرو با سرشماره عددی برای کاربران ارسال نمی شود و هموطنان بدانند که پیامک ها با عنوان نام شرکت ها، سازمان ها، اداره ها و ... برایشان ارسال می شود.

مجرمان تحت عناوین و به بهانه های مختلف ثبت در سامانه ثنا، دریافت سهمیه سوخت، پرداخت قبوض، خرید های اینترنتی و ... سعی در کلاهبرداری از هموطنان دارند، لذا کاربران باید نکات امنیتی برای استفاده از فضای مجازی را در دستور کارشان قرار دهند.

پیشتر سرهنگ پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا از کلاهبرداری مجرمان از بستر سامانه ثنا قوه قضاییه خبر داده بود که در این روش با فعال شدن سامانه ابلاغیات قضایی قوه قضائیه موسوم به سامانه ثنا، مجرمان سایبری با سوءاستفاده از مردم کلاهبرداری‌های زیادی را انجام می‌دهند.

بیشتر بخوانید

ارسال کنندگان پیامک جعلی سامانه ثنا دستگیر شدند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جرایم سایبری کلاهبرداری اینترنتی سامانه ثنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۴۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید

به نظر می رسد در روز های جاری، مجددا شاهد ارسال پیامک های جعلی در خصوص یارانه کمک معیشتی هستیم، که لازم است مردم مراقب این پیامک های جعلی باشند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در روزهای اخیر همزمان با برنامه های تازه دولت در خصوص طرح کالابرگ الکترونیک و یارانه نقدی شاهد ارسال گسترده پیامکهای جعلی در خصوص یارانه از سرشماره های ناشناس هستیم.

به عنوان مثال یکی از این پیامکها  در ادامه قابل مشاهده است.

در پیامک زیر از مخاطب خواسته شده برای مشاهده یارانه معیشتی  از طریق لینکی در داخل پیامک قرار داده شده پیگیری انجام شود. این درحالی است که به وضوح یک لینک مشکوک با ادرسی نا معتبر در این پیامکها  قرار داده شده که احتمالا  هدف ارسال کنندگان ان سود جویی از مردم است.

از سوی دیگر باید به این نکته نیز توجه داشت که بعد از اردیبهشت 1401 و حذف ارز 4200 تومانی، یارانه معیشتی که از سال 1398 برقرا شده بود حذف گردیده و به صورت یکجا یارانه های نقدی 300 و 400 هزار تومانی به حساب یارانه بگیران واریز میشود.

پیشتر از سوی مسئولان نیروی انتظامی درخصوص لینکهای آلوده و  مشکوک که در قالب پیامک ارسال میشود هشدار داده شده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار؛ این پیامک‌ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است | تصویر پیامک را ببینید
  • مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید
  • هشدار؛ مراقب پیامک‌های جعلی یارانه باشید
  • این پیامک ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است/ تصویر پیامک را ببینید
  • هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی
  • مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید
  • ارسال پیامک از سامانه سهما به اتباع مجاز
  • مهاجرین پیامک سامانه «سهما» را جدی بگیرند
  • ارسال پیامک سامانه سهما به اتباع خارجی
  • مهاجرین پیامک سامانه «سهما» را جدی بگیرند